Băsescu a făcut o baie de mulţime la Chişinău

Postat la 17 iulie 2013 44 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a făcut o baie de mulţime, miercuri, printre aproximativ 300 de manifestanţi unionişti adunaţi în centrul Chişinăului, care l-au asaltat pe şeful statului român, mulţi dintre ei dorind să îl îmbrăţişeze, în final Băsescu fiind scos din mulţime de agenţii de pază.

Băsescu a făcut o baie de mulţime la Chişinău

 Aproximativ 300 de manifestanţi cu steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje cum ar fi "Unirea e puterea" s-au adunat lângă monumentul "Ştefan cel Mare şi Sfânt", unde a avut loc ceremonia oficială a depunerii de coroane de flori.

La finalul ceremoniei, preşedintele Traian Băsescu a traversat bulevardul central din Chişinău, unde circulaţia fusese oprită de forţele de ordine, şi a intrat în rândul manifestanţilor pe care i-a salutat. La acel moment, s-a creat o busculadă formată de forţele de ordine, cameramani şi manifestanţi, preşedintele Traian Băsescu fiind asaltat de aceştia pentru a-l îmbrăţişa.

Momentul a durat câteva minute, timp în care preşedintele Băsescu a făcut câteva fotografii, a sărutat un copil şi a fost la rându-i îmbrăţişat de unii manifestanţi, în jur scandându-se "Băsescu, Băsescu" şi "Basarabia pământ românesc".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-a-facut-o-baie-de-multime-la-chisinau-11128809
11128809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.