Băsescu: 2011 a fost un an dificil. Voi continua să fiu un partener activ al guvernului

Postat la 19 ianuarie 2012 9 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Cotroceni, în prima declaraţie publică de la începerea protestelor din ţară, că principala lecţie învăţată este că o atitudine responsabilă în plan politic şi economic este o premisă fundamentală împotriva crizelor.

Vrem să rămânem angrenaţi în evoluţiile majore la nivel european. România este adepta unei Uniuni tot mai integrate care să tindă spre statele unite ale Europei.

În condiţiile în care stabilitatea economiei va contiua să se consolideze, nu există motive de preocupare care să fundamenteze o eventuală retragere de lichidităţi de pe piaţa românească.

Voi continua să fiu un partener activ al guvernului în ceea ce priveşte adoptarea măsurilor la care ne-am angajat prin acordul cu FMI şi UE. Avem în vedere o eventuală reorganizare administrativă a ţării. Toate reformele reprezintă un puternic semnal de stabilitate dat pieţelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preşedinte,
Băsescu,
guvern,
/actualitate/basescu-2011-a-fost-un-an-dificil-voi-continua-sa-fiu-un-partener-activ-al-guvernului-9158353
9158353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.