Barroso despre drepturile muncitorilor români în Marea Britanie: Toate statele să respecte regulile

Postat la 04 februarie 2013 11 afişări

Comisia Europeană nu a primit niciun fel de comunicare din partea Guvernului britanic privind o eventuală menţinere a restricţiilor pentru muncitorii români şi bulgari, dar consideră că toate statele membre trebuie să respecte regulile, a declarat preşedintele CE, Jose Manuel Barroso.

"Nu am primit niciun fel de comunicare din partea Guvernului britanic pe această temă. Un singur lucru pot să spun, şi anume că toate statele membre trebuie să respecte regulile. Acesta este un principiu foarte important al Uniunii Europene", a spus Barroso, într-o conferinţă de presă susţinută la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta a adăugat, în aceeaşi conferinţă, că România a apreciat întotodeauna rolul pozitiv al Comisiei în astfel de probleme, prin solicitarea respectării egalităţii de tratament, şi că va conta şi în continuare pe oficialii CE şi ai statelor membre privind respectarea angajamentelor aferente integrării României şi Bulgariei în Uniunea Europeană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drepturi,
Marea Britanie,
reguli,
Barroso
/actualitate/barroso-despre-drepturile-muncitorilor-romani-in-marea-britanie-toate-statele-sa-respecte-regulile-10542014
10542014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.