Barna: Nu există niciun temei pentru renumărarea voturilor în Sectorul 1

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 septembrie 2020 225 afişări

Liderul USR, Dan Barna, spune că primarul Sectorului 1 va fi Clotilde Armand şi spune că nu există niciun temei pentru renumărarea voturilor.

Barna: Nu există niciun temei pentru renumărarea voturilor în Sectorul 1

„Mai sunt 10-11 secţii de validat. Sper şi îmi doresc ca până la sfârşitul acestei seri să avem şi acest sector închis, din care PSD să dă greu dus”, spune Dan Barna după ce a fost la sediul biroului electoral din Sectorul 1 al CApitalei.

El nu este de acord cu renumărarea voturilor: „În momentul de faţă nu există niciun temei pentru renumărarea voturilor. Ceea ce există în sistem există şi pe procesele verbale reale, pe care le are fiecare delegat al fiecărui partid şi cifrele se leagă foarte bine”.

Barna apreciază că e o glumă explicaţia potrivit căreia persoana asupra căreia au fost găsite procese verbale este curier şi că există suspiciuni de fraudă la alegerile din acest sector.

„Miza e că lucrurile nu pot rămâne aşa. Nu putem să închidem din nou ochii la o dovadă de furt. (...) Încercarea de fraudare rezultatul alegerilor este infracţiune. (...) Camera identificată deasupra biroului electoral este un atelier de manufactură electorală al PSD. (...) La Sectorul 1 am prins PSD furând”, a afirmat Barna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barna,
sectorul 1,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.