Barna: Guvernul are un picior rupt şi o gleznă scrântită

Autor: Andreea Tobias Postat la 10 septembrie 2021 18 afişări

Întreaga discuţie politică se învârte în acest moment în jurul congresului PNL, spune Dan Barna. Liderul USR PLUS crede că moţiunea nu va ajunge la vot şi spune că guvernul format acum „are un picior rupt şi o gleznă scrântită”.

Barna: Guvernul are un picior rupt şi o gleznă scrântită

Barna spune că şi-ar dori ca marţi să se voteze moţiunea de cenzură, însă din ce a văzut în ultimele zile în Parlament „acest bloc solidar Cîţu - Ciolacu, PSD - PNL, probabil va bloca votul. Eu cred că moţiunea nu va ajunge la vot”.

„Suntem într-un cadru de încălcare grosieră a Constituţiei”, a afirmat, joi seara, liderul USR PLUS la Digi24.

Barna a adăugat că întreaga discuţie politică se învârte în acest moment în jurul congresului PNL.

„Acest premier nu mai are sprijinul nostru, USR PLUS este bloc în spatele acestei decizii de a avea un nou premier şi de a discuta eventuala continuare a coaliţiei cu un alt premier”, afirmă Barna: „suntem gata să ne aşezăm la masă cu un nou premier”.

Dacă PNL propune un nou premier, într-o săptămână „putem să fim înapoi în viteză de croazieră”.

În ce priveşte guvernul format acum, Barna e de părere că este „un guvern care are un picior rupt şi o gleznă scrântită”, iar toate datele de acum arată că lucrurile vor fi lămurite de congresul PNL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barna,
guvern,
cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.