Barack Obama despre Steve Jobs: A fost unul dintre cei mai mari inovatori pe care i-a avut America

Postat la 06 octombrie 2011 34 afişări

Preşedintele american Barack Obama se numără printre cei care i-au adus un omagiu lui Steve Jobs, descriindu-l pe cofondatorul Apple drept vizionar şi un mare inovator american, scrie agenţia de presă Thomson Reuters.

"Steve a fost printre cei mai mari inovatori pe care i-a avut America, destul de curajos să gândească diferit, destul de îndrăzneţ pentru a crede că poate schimba lumea şi destul de talentat încât să facă acest lucru", a spus preşedintele american, potrivit ZF.

Cofondatorul şi fostul şef al companiei Apple, Steve Jobs, a decedat miercuri, la vârsta de 56 de ani, după o luptă îndelungată cu o formă rară de cancer pancreatic, transmite Reuters. Decesul lui Jobs a fost anunţat de conducerea Apple într-o declaraţie difuzată miercuri seara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
deces,
reactii,
obama,
sua
/actualitate/barack-obama-despre-steve-jobs-a-fost-unul-dintre-cei-mai-mari-inovatori-pe-care-i-a-avut-america-8842834
8842834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.