Barack Obama analizează o paletă de opţiuni în cazul presupusului atac chimic din Siria

Postat la 27 august 2013 33 afişări

Premierul australian Kevin Rudd a declarat, marţi, că preşedintele american analizează o "paletă de opţiuni" împotriva Siriei, ca răspuns la presupusul atac cu armă chimică asupra civililor, în apropiere de Damasc.

Barack Obama analizează o paletă de opţiuni în cazul presupusului atac chimic din Siria

 Kevin Rudd, a cărui ţară va prelua preşedinţia rotativă a Consiliului de Securitate al ONU luna viitoare, a afirmat că a discutat cu Barack Obama cu o zi înainte pentru a "trasa drumul de urmat" după presupusul atac de săptămâna trecută, care ar fi provocat moartea a sute de persoane.

"Comunitatea internaţională se raliază părerii, din ce în ce mai mult, că armele chimice au fost utilizate şi că regimul (lui Bashar al-Assad), cel mai probabil, este responsabil", a declarat premierul australian.

"Ar fi o crimă împotriva umanităţii şi o încălcare a legii internaţionale. Acest lucru nu va rămâne fără consecinţe. Preşedintele Obama are în vedere opţiunile", a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/barack-obama-analizeaza-o-paleta-de-optiuni-in-cazul-presupusului-atac-chimic-din-siria-11274351
11274351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.