Bank of Cyprus - sucursala din România mai rămâne închisă o zi

Postat la 25 aprilie 2013 26 afişări

Banca Centrală a Ciprului a decis prelungirea suspendării operaţiunilor sucursalei din România a Bank of Cyprus cu încă o zi, pe 25 aprilie, a anunţat joi instituţia financiară.

 "În ziua menţionată clienţii pot folosi în continuare reţelele ATM, iar pentru necesităţi deosebite sunt invitaţi să contacteze call-center-ul sucursalei băncii din România", se arată în comunicatul băncii.

Surse bancare au declarat miercuri pentru MEDIAFAX că Banca Centrală a Ciprului a decis suspendarea pentru încă 24 de ore a activităţii sucursalei din România a Bank of Cyprus, pentru a finaliza transferul depozitelor unităţii sub jurisdicţie românească.

"Suspendarea este necesară pentru finalizarea tranzacţiei, care presupune transferul depozitelor Bank of Cyprus în România, o operaţiune complexă ce necesită o analiză mai aprofiundată atât din partea autorităţilor din Cipru, cât şi din România", au afirmat sursele.

Suspendarea activităţii sucursalei Bank of Cyprus din România a fost prelungită marţi de Banca Centrală a Ciprului cu încă două zile, marţi şi miercuri, după trei săptămâni în care activitatea a fost întreruptă pentru a găsi o soluţie de transfer a depozitelor sub jurisdicţie românească.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bank-of-cyprus-sucursala-din-romania-mai-ramane-inchisa-o-zi-10795831
10795831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.