Bank of Cyprus raportează pierderi de 7 milioane de euro după dublarea provizioanelor

Postat la 30 noiembrie 2012 46 afişări

Bank of Cyprus a raportat în primele nouă luni o pierdere de 6,6 mil. euro din operaţiunile derulate în România, faţă de un profit net de 4,8 mil. euro în perioada corespunzătoare a anului trecut, după ce provizioanele de risc au urcat de două ori şi veniturile nete din dobânzi au scăzut.

Banca a majorat provizioanele la operaţiunile din România de la 6,9 mil. euro în primele nouă luni ale anului anterior la peste 16 mil. euro. Profitul înainte de provizioane obţinut pe piaţa locală a scăzut cu 27%, de la 13 mil. euro în ianuarie-septembrie anul trecut la 9,6 mil. euro, se arată într-un raport al grupului bancar cipriot.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
bank of cyprus,
pierderi,
provizioane
/actualitate/bank-of-cyprus-raporteaza-pierderi-de-7-milioane-de-euro-dupa-dublarea-provizioanelor-10360490
10360490
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.