Bancpost vrea sa atraga fonduri oferind dobanda de 7,5% la depozitele in lei

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 10 iulie 2011 47 afişări

Bancpost a lansat Depozitul Aniversar, cu ocazia a 20 de ani de activitate pe piata romaneasca, vizand sa atraga fonduri de la clienti gratie dobanzii promotionale oferite.

Suma minima pentru constituirea unui depozit este de 3.000 de lei, respectiv euro, iar maturitatea depozitului este de 4 luni. Pentru economiile in euro, banca plateste o dobanda de 4% pe an, iar pentru cele in lei de 7,5%.

"Bancpost vrea sa le spuna Bravo tuturor clientilor responsabili cu gestionarea bugetelor lor şi care dovedesc maturitate financiara exploatandu-si la maxim veniturile", a declarat Kyriakos Xydis, vicepresedinte executiv distributie retail in cadrul Bancpost. "Decizia de a apela la produse de economisire poate parea un lucru de domeniul cotidianului. Pentru noi, insa, este un motiv sa recompensam responsabilitatea cu un sincer 'bravo'", a adaugat el.

Optional, la constituirea depozitului se ofera un card de credit American Express (in conditiile in care clientul se incadreaza in politica de creditare a Bancpost), cu taxa de emitere a cardului si comision anual zero pe primele 6 luni.

Bancpost, a noua banca din Romania dupa valoarea activelor, este membra a grupului elen Eurobank EFG, cu active totale de 83,2 miliarde de euro la finele primului trimestru. Grupul are peste 22.500 de angajati si ofera produsele si serviciile sale prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bancpost-vrea-sa-atraga-fonduri-oferind-dobanda-de-7-5-la-depozitele-in-lei-8477209
8477209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.