Bancile renegociaza creditele mari. Valoarea medie e peste 40.000 de euro

Postat la 10 mai 2010 8 afişări

Numarul cererilor de restructurare a creditelor s-a mai micsorat fata de finele anului trecut. Bancherii sunt constienti ca un nou val de disponibilizari va fi urmat de o crestere a solicitarilor.

Bancile restructureaza in special creditele mari, cu garantii ipotecare, care pleaca de la o valoare medie de 45.000 de euro, reiese din datele comunicate de bancile din top zece la solicitarea Gandul. Asta nu inseamna ca nu se cauta solutii si pentru romanii cu credite de nevoi personale si care nu-si mai pot achita ratele pe timp de criza, insa prioritatea bancilor este restructurarea imprumuturilor garantate, mai ales a celor in valuta.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
bancheri,
credite,
clienti,
creditare,
restructurare
/actualitate/bancile-renegociaza-creditele-mari-valoarea-medie-e-peste-40-000-de-euro-6104474
6104474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.