Băncile încep anul cu reduceri de dobânzi la depozite. Ce se întâmplă cu creditele?

Autor: Ciprian Botea Postat la 14 ianuarie 2013 14 afişări

BRD, a doua bancă din sistem după activele deţinute, a redus cu un sfert de punct procentual dobânzile plătite la depozitele la termen în euro cu scadenţa de 3, 6 şi 12 luni, nivelul bonificaţiei ajungând în prezent la un maxim de 3,25% pe an.

BRD, a doua bancă din sistem după activele deţinute, a redus cu un sfert de punct procentual dobânzile plătite la depozitele la termen în euro cu scadenţa de 3, 6 şi 12 luni, nivelul bonificaţiei ajungând în prezent la un maxim de 3,25% pe an. Dobânda la depozitele în euro cu scadenţa la o lună a fost micşorată cu 0,3 puncte, până la 2,3% pe an. Turcii de la Garanti au tăiat o jumătate de punct din dobânzile la depozitele în euro, acestea fiind cuprinse în prezent între 2,7% şi 2,95% pe an. Cea mai mică dobândă, de 2,7% pe an, este plătită la depozitele cu scadenţa la o lună, în timp ce sumele economisite pe 3, 6 şi nouă luni sunt bonificate cu 2,95% pe an.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sistem bancar,
dobânzi,
depozite,
credite
/actualitate/bancile-incep-anul-cu-reduceri-de-dobanzi-la-depozite-ce-se-intampla-cu-creditele-10461688
10461688
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.