Banca Transilvania vrea să vândă 15.000 de carduri de credit până în iunie

Autor: Ciprian Botea Postat la 26 martie 2013 32 afişări

Banca Transilvania vrea să vândă 15.000 de carduri de credit sub sigla MasterCard până la sfârşitul lunii iunie printr-o campanie promoţională în cadrul căreia îşi tentează clienţii cu trei luni de graţie şi bonusuri duble, precum şi costuri de emitere zero.

Banca Transilvania vrea să vândă 15.000 de carduri de credit până în iunie

Banca Transilvania vrea să vândă 15.000 de carduri de credit sub sigla MasterCard până la sfârşitul lunii iunie printr-o campanie promoţională în cadrul căreia îşi tentează clienţii cu trei luni de graţie şi bonusuri duble, precum şi costuri de emitere zero. Deţinătorii de carduri le pot utiliza pentru achiziţii în rate sau pentru a obţine bonusuri ca procent din cumpărături în 4.000 de spaţii ale unor retaileri de electronice şi electrocasnice, magazine de haine şi bricolaj, farmacii, librării sau agenţii de turism. Bonusurile ajung până la 0,3% din cumpărături şi pot fi utilizate ulterior pentru achiziţii la comercianţii parteneri ai băncii. Cardul de credit a devenit în ultimul an principalul teren de luptă al bancherilor pe fondul restricţionării vânzărilor de credite.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Banca Transilvania,
carduri de credit
/actualitate/banca-transilvania-vrea-sa-vanda-15-000-de-carduri-de-credit-pana-in-iunie-10691508
10691508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.