Banca centrala americana va anunta astazi detaliile privind imprumuturile de urgenta in perioada 2007-2009

Postat la 01 decembrie 2010 30 afişări

Rezerva Federala americana (banca centrala) va trebui sa anunte miercuri detaliile privind imprumuturile de urgenta oferite in perioada 2007-2009, incluzand companiile care au beneficiat de ele si ce a fost oferit in schimbul acestora, informeaza Reuters.

Detaliile trebuie oferite conform termenului stbilit de reglementarile financiare ale SUA stabilite in iulie.Un asemenea eveniment ar putea reaprinde discutiile privind necesitatea de a salva unele companii, asa cum s-a facut cu asiguratorul AIG.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banca centrala,
/actualitate/banca-centrala-americana-va-anunta-astazi-detaliile-privind-imprumuturile-de-urgenta-in-perioada-2007-2009-7768852
7768852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.