Badea: Romanii care lucreaza deja in Spania nu vor fi afectati de restrictionarea pietei muncii

Postat la 20 iulie 2011 9 afişări

Senatorul PDL Viorel Badea precizeaza, marti, intr-un comunicat, ca, din informatiile disponibile, intentia Spaniei de a restrictiona piata muncii pentru romani reprezinta o masura protectionista, vizand acordarea permiselor de munca pentru cei ce vor dori sa lucreze de acum inainte in aceasta tara.

Viorel Badea, presedinte al Comisiei pentru Romanii de Pretutindeni din Senat, mentioneaza, referitor la informatia potrivit careia Spania va restrictiona piata muncii pentru romani din cauza somajului aflat in crestere, ca, in urma unor discutii purtate cu oficiali din Comisia Europeana, a rezultat ca, pana in acest moment, nu s-a emis nicio notificare care sa oficializeze implementarea unei masuri restrictive la acest nivel. "Din informatiile disponibile, putem spune ca intentia oficialilor spanioli reprezinta o masura protectionista care vizeaza acordarea permiselor de munca pentru romanii ce vor dori sa lucreze de acum inainte in Spania, neaplicabila retroactiv, neafectandu-i pe cei peste 900.000 care au deja un loc de munca in Spania", subliniaza Badea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/badea-romanii-care-lucreaza-deja-in-spania-nu-vor-fi-afectati-de-restrictionarea-pietei-muncii-8508000
8508000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.