Baconschi: IMM-uri "perfecţionate şi performante" din Germania doresc să intre pe piaţa din România

Postat la 05 octombrie 2011 9 afişări

Multe IMM-uri din Germania, "extrem de perfecţionate şi performante", doresc să intre pe piaţa din România, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, precizând că a transmis un mesaj de încurajare pentru investitorii germani în legătură cu situaţia din România.

Ministrul Teodor Baconschi face o vizită de două zile în Germania, la invitaţia omologului său, Guido Westerwelle. "În prima zi a vizitei am avut o serie de întâlniri politice", a spus Baconschi. El a menţionat în acest context întrevederea cu Peter Hinze, secretar de stat în ministerul Economiei şi Tehnologiei şi, totodată, copreşedinte al Consiliului economic româno-german, cu care a trecut în revistă dezvoltarea "foarte promiţătoare" a relaţiilor comerciale bilaterale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
baconschi,
imm,
germania,
afaceri
/actualitate/baconschi-imm-uri-perfectionate-si-performante-din-germania-doresc-sa-intre-pe-piata-din-romania-8838275
8838275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.