Azi intră în vigoare restricţiile din Capitală. Vezi aici care sunt acestea

Autor: Cosmin Pirv Postat la 20 octombrie 2020 133 afişări

Azi intră în vigoare restricţiile din Capitală. Masca de protecţie este obligatorie atât în spaţiile închise, cât şi în spaţiile deschise, iar unităţile de învăţământ îşi vor desfăşura activitatea în mediul online.

Azi intră în vigoare restricţiile din Capitală. Vezi aici care sunt acestea

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis că masca de protecţie este obligatorie atât în spaţiile închise, cât şi în spaţiile deschise, că unităţile de învăţământ îşi vor desfăşura activitatea în mediul on-line, în scenariul prevăzut de ordinul Ministrului Educaţiei şi Cercetării, respectiv în scenariul roşu, şi că toate activităţile desfăşurate în interior, în restaurante, cafenele, cinematografe, săli de spectacole, săli de jocuri de noroc sunt interzise.

Activitatea în creşe şi after-school-uri este permisă în continuare, a precizat luni seara Prefectura Capitalei, care anunţase anterior că activităţile şcolare faţă în faţă sunt suspendate după ce Bucureştiul a depăşit rata de incidenţă de 3 la mia de locuitori.

„Menţionăm că activitatea desfăşurată în creşe, after-school-uri este permisă în continuare conform Ordinului comun al Ministrului Educaţiei şi Cercetării, al Ministrului Sănătăţii şi al Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale”, a precizat luni seara Prefectura Capitalei într-un comunicat remis presei.

De asemenea, Prefectura Capitalei anunţă că desfăşurarea activităţilor în învăţământul superior va fi reglementată de senatul fiecărei universităţi, acestea având autonomie universitară.

Măsuri sunt valabile pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 20 octombrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restricţii,
bucureţti,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.