Avocatul Poporului: Reforma pensiilor speciale a adus cheltuieli suplimentare în loc de economii

Autor: Mediafax Postat la 06 februarie 2013 27 afişări

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, marţi, să trimită Comisiei de muncă şi grupurilor parlamentare raportul special al Avocatului Poporului care critică eliminarea pensiilor de serviciu.

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, marţi, să trimită Comisiei de muncă şi grupurilor parlamentare raportul special al Avocatului Poporului care critică eliminarea pensiilor de serviciu. Potrivit raportului, Avocatul Poporului a primit numeroase plângeri din partea foştilor beneficiari ai diferitelor categorii de pensii speciale şi "sesizările indică existenţa unei situaţii de nemulţumire la nivel naţional". În ciuda estimării Guvernului cu privire la suma de 170.198.380 lei economie totală la bugetul de stat rezultată din eliminarea pensiilor de serviciu ale personalului diplomatic, consular, aeronautic civil navigant şi navigant, funcţionarilor publici parlamentari, senatorilor, deputaţilor, magistraţilor, personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţelor, Curţii de Conturi, Consiliului Fiscal, la final s-a constat că acest demers s-a concretizat cu cheltuieli suplimentare de un miliard de lei, se mai arată în raport.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Avocatul Poporului,
pensii speciale
/actualitate/avocatul-poporului-reforma-pensiilor-speciale-a-adus-cheltuieli-suplimentare-in-loc-de-economii-10545994
10545994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.