Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop: Există probe pentru a treia victimă omorâtă de Dincă

Postat la 17 august 2019 50 afişări

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat pentru MEDIAFAX că din punctul lui de vedere există o a treia victimă deoarece indiciile pe care le are arată că anchetatorii evită un scandal. Avocatul spune că sunt şi bijuterii care ar indica o a treia victimă.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop: Există probe pentru a treia victimă omorâtă de Dincă

„Din punctul meu de vedere există probe pentru a treia victima omorâtă de Gheorghe Dinică. Din datele şi indiciile pe care le am se încearcă să nu se dea posibilitatea existenţei unei a treia victime decedată. Sunt indicii că anchetatorii se învârt că sa nu izbucnească un alt scandal. Se vede că INML nu face testul pentru a se confirmă posibilitatea existenţei unei alte crime. Sunt multe elemente în plus care duc la o alta posibilă persoana decedată, cum ar fi obiecte vestimentare şi bijuterii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victima,
avocat,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.