Avocat: Cioflină decorat de Congresul SUA, de Constantinescu şi BOR, poate avea regim deschis

Postat la 09 iulie 2013 49 afişări

Avocatul lui Dumitru Cioflină a declarat marţi, la Judecătoria Sectorului 5, că acesta este un om de onoare, cu puternice tradiţii milităreşti, a fost decorat de Congresul SUA, de fostul preşedinte Emil Constantinescu şi de Biserica Ortodoxă Română, astfel că poate avea un regim de detenţie deschis.

Avocat: Cioflină decorat de Congresul SUA, de Constantinescu şi BOR, poate avea regim deschis

 Judecătoria Sectorului 5 a luat în discuţie cererile lui Dumitru Cioflină şi Gigi Becali de schimbare a regimului de detenţie din semideschis în deschis, astfel încât să poată fi lăsaţi să iasă din penitenciar între anumite ore.

Avocatul lui Cioflină, Bogdan Vlad, a arătat în faţa instanţei că dacă nici în cazul clientului său nu sunt aplicabile normele legale care permit schimbarea regimului de detenţie, atunci articolul respectiv nu are niciun fundament în lege.

Dumitru Cioflină a spus că ar vrea să fie liber dacă legea îi permite, precizând că se află într-o situaţie deosebită, el fiind ofiţer activ de peste 45 de ani în branşa militară.

"Zilnic m-am aflat într-o dublă ipostază, aceea de procuror, dar şi de judecător, iar timp de 45 de ani am luat, constant, decizii privind soarta altor oameni", a arătat Cioflină în faţa instanţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocat-cioflina-decorat-de-congresul-sua-de-constantinescu-si-bor-poate-avea-regim-deschis-11111862
11111862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.