Avocat: Am vorbit cu Năstase după decizia de condamnare şi nu trăda vreo intenţie de sinucidere

Postat la 21 iunie 2012 8 afişări

Avocatul Ion Cazacu a venit, miercuri noapte, la Spitalul Floreasca, el declarând că a vorbit cu Adrian Năstase la jumătate de oră după pronunţarea sentinţei în dosarul "Trofeul calităţii" şi era acelaşi o calm pe care îl ştia dintotdeauna, fără a trăda vreo intenţie de sinucidere.

Ion Cazacu a declarat că a reuşit să îl vadă pe Adrian Năstase, este conştient, au avut o strângere de mână şi s-au înţeles măcar din priviri. Cazacu a spus că Adrian Năstase a fost mutat pe un alt etaj la Spitalul de Urgenţă Floreasca, dar nu poate spune dacă se pune problema unei intervenţii chirurgicale. Avocatul a adăugat că nu poate spune care este starea lui Năstase, pentru că nu are competenţe medicale, dar a precizat că Spitalul Floreasca va da un comunicat privind starea acestuia.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nastase,
condamnare,
sinucidere,
tentativa,
reactii
/actualitate/avocat-am-vorbit-cu-nastase-dupa-decizia-de-condamnare-si-nu-trada-vreo-intentie-de-sinucidere-9767006
9767006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.