Avionul prezidential polonez a incercat sa aterizeze fara permisiune, afirma un controlor de trafic

Postat la 13 aprilie 2010 16 afişări

Echipajul aeronavei prezidentiale poloneze, care s-a prabusit sambata in vestul Rusiei, accident in care presedintele si alti oficiali de rang inalt au murit, a incercat sa aterizeze fara permisiune, a declarat marti un controlor rus de trafic aerian, citat de RIA Novosti.

Colonelul in retragere Anatoli Muraviov, controlorul de trafic aerian care a ghidat avionul in timpul aterizarii, a declarat pentru cotidianul rus Komsomolskaia Pravda ca echipajul "nu a ascultat" recomandarile de a se indrepta spre un alt aeroport.

"Conducatorul grupului de controlori de trafic a atras atentia asupra conditiilor meteorologice nefavorabile (aterizarii), dar echipajul a continuat aterizarea fara permisiune. Iar (acestia) au efectuat manevrele de apropiere in vederea aterizarii tot fara permisiune", a declarat Muraviov.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
accident,
Anatoli Muraviov
/actualitate/avionul-prezidential-polonez-a-incercat-sa-aterizeze-fara-permisiune-afirma-un-controlor-de-trafic-5887598
5887598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.