Avioanele fără pilot americane au ucis 4.700 de persoane. Senator: "Uneori lovim persoane nevinovate"

Postat la 21 februarie 2013 27 afişări

Senatorul american Lindsey Graham a afirmat că atacurile cu avioane fără pilot ale CIA în Pakistan şi în alte zone ale lumii au provocat moartea a 4.700 de persoane, o cifră neconfirmată încă de administraţie, a anunţat miercuri presa americană.

Purtătorul de cuvânt al lui Lindsey Graham a declarat pentru AFP că nu face decât să citeze un număr calculat de o organizaţie neguvernamentală şi citat frecvent în presa americană şi că nu divulgă nicio cifră oficială.

Bilanţul a sute de atacuri cu avioane fără pilot împotriva presupuşilor membri Al-Qaida în Pakistan, Yemen şi Somalia este un secret de stat bine păzit, administraţia americană refuzând să discute public despre detaliile acestui program.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drone,
pilot,
Senator
/actualitate/avioanele-fara-pilot-americane-au-ucis-4-700-de-persoane-senator-uneori-lovim-persoane-nevinovate-10581025
10581025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.