Avertizări METEO Cod galben, emise de ANM joi, 12 august. Judeţele vizate de caniculă sau de ploi. HARTĂ

Postat la 12 august 2021 159 afişări

Avertizări METEO Cod galben, emise de ANM joi, 12 august. Judeţele vizate de caniculă sau de ploi. HARTĂ

Meteorologii au emis joi, 12 august, două Coduri galbene, de caniculă şi de ploi. Codul galben de caniculă este valabil pe tot parcursul zilei, în patru judeţe din România. Avertizarea meteo Cod galben de ploi este valabilă în intervalul 13:00– 23:00, în şapte judeţe.

Vremea în România. METEO 12 august 2021 - Cod galben de caniculă

Joi, 12 august, meteorologii anunţă că în sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei, disconfortul termic va fi ridicat şi local va fi caniculă. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 34 şi 37 de grade.

Începând de sâmbătă, 14 august, disconfortul termic va fi din nou în creştere în vest şi în sud, apoi şi în restul ţării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
canicula,
august

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.