Avertizarea de inundatii pe Prut, prelungita pana la sfarsitul lunii iulie

Postat la 19 iulie 2010 8 afişări

Hidrologii au decis sa mentina avertizarea de inundatii pe raul Prut pana la sfarsitul lunii iulie, din cauza ca apa oprita in acumularea Stanca Costesti trebuie acum evacuata, astfel ca nivelul raului se va mentine peste cotele de atentie, inundatie si chiar de pericol.

Astfel, codul rosu va fi mentinut de hidrologi pana marti pe sectorul Prisacani-Dunare si in zona Dranceni din Vaslui iar de marti pana in 31 iulie pe sectorul Falciu-Dunare. Sub avertizarea cod portocaliu se vor afla, de marti pana la sfarsitul lunii iulie, zonele Prisacani si Dranceni. Zona de la barajul Stanca Costesti si pana la Prisacani ramane sub o avertizare cod galben, la fel ca si zona Chiperesti de pe Jijia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
inundatii,
cod rosu,
Prut,
avertizare
/actualitate/avertizarea-de-inundatii-pe-prut-prelungita-pana-la-sfarsitul-lunii-iulie-6617137
6617137
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.