AVERTIZARE METEO. Cod galben de furtună în mai multe zone ale ţării. Cod portocaliu pentru Bucureşti

Postat la 06 iulie 2013 160 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare cu cod portocaliu pentru judetul Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, unde între orele 17:15 si 18:10 se vor semnala intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, cu rafale ce pot depasi 70 km/h si grindina dimensiuni medii, frecvente descarcari electrice, cantităţi de apa ce pot depasi 20-25 l/mp.

AVERTIZARE METEO. Cod galben de furtună în mai multe zone ale ţării. Cod portocaliu pentru Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, de asemenea, avertizări cu cod galben de furtună şi averse de ploaie pentru o serie de zone ale ţării, valabile pentru după-amiaza de sâmbătă, majoritatea până cel mai târziu în jurul orelor 18.30-18.40.

Local in judetul Calarasi - judeţul Ilfov, începând cu partea estică, inclusiv municipiul Bucureşti, se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale de 50-60 km/h, cantităţi de apa ce pot depasi 15-20 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice.

În judetul Cluj, local se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului, averse cu cantitati de apa ce pot depasi izolat 25 l/mp.

În judetele Alba şi Sibiu, local se vor semnala frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce pot depăşi 20 l/mp, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului.

În judeţul Vrancea, local se vor semnala intensificări ale vântului care, trecător pot lua aspect de vijelie cantităţi de precipitaţii care local pot atinge şi depăşi 25-30 l/mp, grindină, descărcări electrice.

În judeţele Timis şi Caras-Severin, local se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi izolat 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.

În judeţul Braila, local se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale de 50-60 km/h, cantităţile de apa ce pot depasi 15-20 l/mp, grindina dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice.

În judeţul Galaţi, local se vor semnala intensificări ale vântului care, trecător pot lua aspect de vijelie cantităţi de precipitaţii care local pot atinge şi depăşi 25-30 l/mp, grindină, descărcări electrice.

În vestul Dobrogei se vor semnala descărcări electrice, cantităţi de apă care pot atinge şi depăşi 25 l/mp, grindină de mici şi medii dimensiuni, intensificări de vânt.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertizare-meteo-cod-galben-de-furtuna-in-mai-multe-zone-ale-tarii-cod-portocaliu-pentru-bucuresti-11100327
11100327
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.