Avertizare hidrologica de Cod rosu pe Prut, pana luni la ora 16.00

Postat la 10 iulie 2010 12 afişări

Hidrologii au instituit avertizare de Cod rosu, incepand de sambata, ora 16.00, pana luni, ora 16.00, pe raul Prut, pe sectorul Radauti-Prut-Stanca Costesti, judetul Botosani, si pe sectorul Stanca-Dunare, aferent judetelor Botosani, Iasi, Vaslui si Galati.

"Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica, pentru urmatoarele 24 de ore se instituie avertizarea de Cod rosu, incepand de sambata, pe raul Prut, sector Radauti Prut - Stanca Costesti (judetul Botosani) si pe sectorul Stanca aval -Dunare aferent judetelor Botosani, Iasi, Vaslui si Galati", informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
inundatii,
cod rosu,
avertizare,
Prut
/actualitate/avertizare-hidrologica-de-cod-rosu-pe-prut-pana-luni-la-ora-16-00-6534798
6534798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.