Avertizare de vijelie si ploi torentiale in sudul tarii pana la ora 23,00 (actualizat)

Postat la 20 iulie 2011 30 afişări

Administratia Nationala pentru Meteorologie a emis o avertizare cu efect imediat, pentru Bucuresti si cinci judete din sudul tarii, unde miercuri seara se vor semnala vant cu aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina, averse cu caracter torential.

Intre orele 19,20 si 23,00, in municipiul Bucuresti si in imprejurimi se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, averse cu caracter torential, conditii de grindina.

In acelasi interval, in nordul judetului Giurgiu, judetul Ilfov si sudul judetului Dambovita se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, averse cu caracter torential, grindina.

Intre orele 19,45 si 21,45, in judetul Prahova, inclusiv municipiul Ploiesti, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, averse cu caracter torential, grindina. Aceleasi fenomene se vor semnala intre orele 20,40 si 22,00, in judetul Buzau, inclusiv municipiul Buzau.

Pana la 21 iulie, ora 18 ramane in vigoare avertizarea cu cod galben emisa de ANM pentru intervalul 20-21 iulie, conform careia instabilitatea atmosferica se va accentua incepand din vestul tarii si va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie. Izolat cantitatile de apa vor depasi 50 l/mp si vor fi caderi de grindina.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertizare-de-vijelie-si-ploi-torentiale-in-sudul-tarii-pana-la-ora-23-00-actualizat-8510586
8510586
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.