Avertizare Cod rosu de inundatii pe Prut pana marti la ora 16.00

Postat la 12 iulie 2010 14 afişări

Hidrologii mentin pana marti la ora 16.00 avertizarea de Cod rosu pe Prut, pe sectorul Stanca aval - Dunare, aferent judetelor Botosani, Iasi, Vaslui si Galati.

Hidrologii au avertizat Ministerul Mediului si Padurilor, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Administratia Nationala Apele Romane, Ministerul Administratiei si Internelor, SC Hidroelectrica SA, Administratiile Bazinale de Ape: Somes-Tisa, Prut, Dobrogea. Se mentine avertizarea de Cod rosu pe raul Prut, pe sectorul Stanca aval - Dunare aferent judetelor Botosani, Iasi, Vaslui si Galati si ce de Cod galben pe raul Prut la statia hidrologica Radauti Prut (judetul Botosani) si pe raul Jijia - Chiperesti - aferent judetului Iasi, potrivit site-ului hidro.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
inundatii,
cod rosu,
Prut,
avertizare
/actualitate/avertizare-cod-rosu-de-inundatii-pe-prut-pana-marti-la-ora-16-00-6543713
6543713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.