Avertizare COD GALBEN ŞI PORTOCALIU de ninsori şi viscol. Harta judeţelor afectate

Postat la 20 decembrie 2012 21 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat avertizarea cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului, aceasta fiind valabilă joi de la ora 09:30 până la ora 20:00 în mai multe judeţe din ţară. De asemenea, meteorologii au emis avertizări nowcasting cod portocaliu de viscol în judeţele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Galaţi şi Vrancea.

Joi, de la ora 09:30 la ora 20:00, în Dobrogea, în estul Munteniei şi în sudul Moldovei vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale ce vor depăşi 60... 70 km/h. În aceste zone va ninge, iar în judeţele Ialomiţa, Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi va fi viscol, iar vizibilitatea va fi redusă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Avertizare,
ninsori,
viscol,
iarna
/actualitate/avertizare-cod-galben-si-portocaliu-de-ninsori-si-viscol-harta-judetelor-afectate-10403908
10403908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.