Avertizare cod galben de ploi. Ce judeţe vor fi afectate

Postat la 25 mai 2012 18 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o nouă atenţionare cod galben de ploi, valabilă de vineri de la ora 12:00 până sâmbătă la ora 09:00 în 11 judeţe din ţară. De asemenea, se menţine atenţionarea meteo cod galben de ploi de vineri, între orele 06:00-12:00.

Conform avertizării, în cea mai mare parte a Olteniei, în sudul Banatului şi în sud-vestul Transilvaniei instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp.

În sud-estul extrem al ţării va continua să plouă şi se vor cumula izolat peste 25 l/mp.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
atentionare,
cod galben,
ploi
/actualitate/avertizare-cod-galben-de-ploi-ce-judete-vor-fi-afectate-9669410
9669410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.