Avertismentul medicului Tudor Ciuhodaru cu privire la oxidul de etilenă din îngheţată şi băuturi răcoritoare: „Este extrem de toxic şi cancerigen”

Postat la 16 august 2021 391 afişări

Avertismentul medicului Tudor Ciuhodaru cu privire la oxidul de etilenă din îngheţată şi băuturi răcoritoare: „Este extrem de toxic şi cancerigen”

Medicul Tudor Ciuhodaru atrage atenţia, printr-o postare pe Facebook, că oxidul de etilenă este foarte periculos. „Este extrem de toxic şi cancerigen şi nu se poate defini un nivel sigur de expunere”, este concluzia acestuia.

„Vreau ca oxidul de etilienă să nu mai ajungă niciodată în farfuriile românilor. Vreau ca tot ce mâncăm sau bem să fie 100% sigur. Utilizarea acestui toxic este acum interzisă la nivelul UE!”, a precizat acesta.

El a reamintit că a depus alte 2 noi propuneri concrete la nivel european ce prevăd înfiinţarea Reţelei Europene de Centre de Control al Calităţii şi Conţinutului alimentelor şi băuturilor (nealcoolice şi alcoolice) de import şi locale care se desfac pe piaţă şi sancţionarea crâncenă a firmelor ce importă astfel de produse contaminate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
toxic,
ciuhodaru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.