LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Avertismentul creatorului serului Pfizer-BioNTech: „Vaccinarea obligatorie ar putea avea efectul invers”

Postat la 13 iulie 2021 100 afişări

Avertismentul creatorului serului Pfizer-BioNTech: „Vaccinarea obligatorie ar putea avea efectul invers”

Creatorul serului Pfizer-BioNTech nu susţine vaccinarea obligatorie. El pledează în favoarea unei vaccinări care să aibă la bază transparenţa şi educaţia.

Ugur Sahin: „Persoanele care nu se vaccinează, foarte probabil se vor infecta cu noul coronavirus”

Cofondatorul Pfizer/BioNTech se teme că vaccinarea obligatorie are putea avea „efectul invers”. Ugur Sahin susţine că vaccinarea este o „responsabilitate individuală” şi pledează pentru o abordare bazată mai degrabă pe transparenţă şi educaţie decât pe obligativitatea imunizării.

Persoanele care nu se vaccinează, „foarte probabil se vor infecta” cu noul coronavirus, care devine tot mai contagios, subliniază cofondatorul BioNTech Ugur Sahin, într-un interviu acordat publicaţiei franceze Les Échos.

„Următoarea generaţie a virusului va avea o rată de infecţiozitate de aproximativ 6-8, ceea ce înseamnă că o persoană infectată va putea infecta până la opt persoane care nu vor fi imunizate”, avertizează Ugur Sahin.

Vaccinarea este deosebit de utilă, dar în opinialui Sahin, mai presus de toate este „responsabilitatea individuală”: „În opinia mea, în calitate de medic şi om de ştiinţă,a transforma (vaccinul anticovid într-un vaccin) obligatoriu ar putea avea efectul invers”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
pfizer

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.