Autorităţile blochează conturile celor care au impozite neplătite

Postat la 20 decembrie 2011 5 afişări

Oricât aţi fi de strâmtoraţi, nu vă lăsaţi impozitele neplătite. Dacă înainte inspectorii erau mai indulegenţi şi aşteptatu să treacă un an de la scadenţă până să vă someze, dintr-o dată şi-au schimbat atitudinea. Şi cum legea le permite să îi execute pe datornici chiar şi pentru o depăşire de câteva zile, mii de oameni vor constata înainte de sărbători că au conturile blocate.

Pentru că bugetele sunt sărace autorităţile îi pun în aceeaşi oală şi pe restanţieri consacraţi şi pe cei care au depăşiri mici. În sectorul 4, de pildă, primeşti somaţie la trei luni de la data scadentă şi ai la dispoziţie 15 zile să te scapi de datorie. Numai anul acesta inspectorii au penalizat 55.000 de codaşi. "Toţi care ştiu, pentru că au fost şi înştiinţaţi în acest sens, că au datorii la bugetul local al sectoruui 4 să achite aceste datorii dacă nu vor să se trezească chiar de sărbători cu conturile blocate", precizează Oundjian Hrant, directorul general al Direcţiei de Taxe şi Impozite din sectorul 4.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autoritati,
blocaj,
impozite,
plata
/actualitate/autoritatile-blocheaza-conturile-celor-care-au-impozite-neplatite-9077351
9077351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.