Austria evocă un posibil faliment al Greciei

Postat la 19 septembrie 2011 12 afişări

Vicecancelarul austriac Michael Spindelegger, care deţine şi funcţia de ministru de Externe, a declarat că este posibil evocarea unui faliment al Greciei, ca scenariu alternativ, în condiţiile în care datele referitoare la situaţia finanţelor publice elene nu sunt încă disponibile.

Spindelegger a subliniat la televiziunea publică ORF că este aşteptat rezultatul discuţiilor dintre autorităţile de la Atena şi reprezentanţii troicii formate din Comisia Europeană (CE), Banca Centrală Europeană (BCE) şi Fondul Monetar Internaţional (FMI), care vor avea loc luni, prin intermediul unei teleconferinţe. Şeful diplomaţiei austriece a subliniat că dacă UE lasă Grecia să intre în faliment, trebuie să ţină seama de impactul scenariului asupra altor ţări aflate în dificultate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
austria,
grecia,
economie,
faliment
/actualitate/austria-evoca-un-posibil-faliment-al-greciei-8771073
8771073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.