Aurelia Cristea, fost deputat PSD: Sunt suficienţi alţi oameni capabili să conducă PSD. Protestatari, chemaţi-i alături de voi!

Postat la 04 februarie 2017 334 afişări

Fosta social-democrată Aurelia Cristea le transmite foştilor colegi de partid ''să aleagă cetăţenii pe care-i reprezintă şi nu pe Liviu Dragnea'', arătând că sunt suficienţi oameni capabili care să conducă partidul.

Aurelia Cristea, fost deputat PSD: Sunt suficienţi alţi oameni capabili să conducă PSD. Protestatari, chemaţi-i alături de voi!

Ea a cerut abrogarea ordonanţei urgent, dar şi demisia lui Liviu Dragnea.

''Dragnea&company( cei care au pus la cale OUG si au proliferat in spaţiul public ameninţări cu o contramanifestaţie PSD) trebuie să plece. Nu mai reprezintă nici o garanţie de încredere nici pentru cetăţeni şi cu atât mai puţin pentru partenerii externi. Contractul social a fost rupt! Sper ca foştii mei colegi să aleagă cetăţenii pe care-i reprezintă şi nu pe Dragnea. Sunt suficienţi oameni capabili in PSD să conducă partidul şi care au credibilitate! 3. PSD trebuie să guverneze cu o echipă guvernamentală capabilă să ofere garanţia că cetăţeanul este respectat'', a scris ea pe Facebook.

Ea îi roagă pe protestatari să îi cheme pe social-democraţi alături de ei, nu să îi jignească.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.