Au început businessul la parterul unui bloc şi au ajuns la afaceri de 600.000 de euro

Postat la 07 martie 2018 274 afişări

Au început businessul la parterul unui bloc şi au ajuns la afaceri de 600.000 de euro

Nicoleta şi Cezar Gumeni, doi antreprenori din Iaşi, au deschis în 2009 prima cofetărie Cake Expert la parterul unui bloc, iar în prezent deţin un laborator şi patru puncte de vânzare. Zilnic, circa 300-350 de clienţi calcă pragul cofetăriilor Cake Expert.

„Cake Expert şi-a început activitatea în 2009 într-un mic spaţiu de la parterul unui bloc din Iaşi. Unitatea respectivă asigura spaţiul necesar funcţionării unui laborator de cofetărie-patiserie, dar şi a unui punct de desfacere. După câţiva ani spaţiul a devenit neîncăpător pentru numărul din ce în ce mai mare de angajaţi, astfel încât laboratorul a fost mutat într-o unitate de 200 de metri pătraţi”, a spus Cezar Gumeni, cofondator al cofetăriilor Cake Expert.

Vezi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.