Au făcut anunţul OFICIAL! Ce se va întâmpla cu românii care refuză vaccinarea!

Postat la 30 martie 2021 7861 afişări

Au făcut anunţul OFICIAL! Ce se va întâmpla cu românii care refuză vaccinarea!

Dr. Valeriu Gheorghiţă, şeful Campaniei de vaccinare anti-COVID, a anunţat că „etapa 1 de vaccinare se va termina la sfârşitul lunii ianuarie – începutul lunii februarie”.

„Fiecare etapă din campania de vaccinare are obiectivele sale. Prima etapă are menirea de a proteja sănătatea personalului medical şi social, pentru a avea o forţă de lucru care să asigure asistenţa medicală în momentul de faţă.

În etapa a doua, care vizează populaţia vulnerabilă, dacă vom avea un nivel de acoperire vaccinală foarte mare, nu vom mai înregistra cazuri forme severe, nu vom mai avea presiune pe sistemul medical şi nu vom mai înregistra decese, sau impactul acestora va fi mult diminuat.

În ceea ce priveşte nivelul de acoperire vaccinală şi intenţia de vaccinare a populaţiei generale, cred că doar prin prezentarea clară, transparentă şi onestă a beneficiilor şi riscurilor oamenii vor putea decide în cunoştinţă de cauză ce doresc să facă (…)

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
refuz,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.