Atmosferă de "autogară judeţeană pe aeroportul Otopeni, cu un plus de 55% la trafic după venirea curselor low-cost

Postat la 22 iunie 2012 6 afişări

Primele date oficiale cu privire la traficul aeroportului Henri Coandă (Otopeni) arată că în aprilie, prima lună în care de pe cel mai mare aeroport din ţară au decolat atât avioanele companiilor tradiţionale, cât şi cele ale operatorilor low-cost, traficul a ajuns la circa 625.000 de pasageri faţă de puţin peste 400.000 în aceeaşi lună a anului trecut.

"Plec cu o oră mai devreme spre aeroportul Otopeni faţă de cum plecam de obicei din cauză că este mai aglomerat ca înainte. Astfel evit orice situaţie neprevăzută. De exem­plu, acolo unde ştiai că nu se face coadă, acum trebuie să stai la una. Cred că aero­portul este supraîncărcat. Au vrut să for­ţeze un pic sistemul", spune Adrian Porfir. Funcţia pe care o are, director general al producătorului de materiale de construcţii Megaprofil pe Europa de Sud-Est, parte a grupului belgian Joris, implică deplasări în străinătate sau în ţară în patru din cinci zile lucrătoare. În toate se deplasează cu avionul.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
autogara,
aeroport,
otopeni,
low-cost
/actualitate/atmosfera-de-autogara-judeteana-pe-aeroportul-otopeni-cu-un-plus-de-55-la-trafic-dupa-venirea-curselor-low-cost-9773015
9773015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.