ATENŢIE! Producătorii au început să pună CIPURI de urmărire în BRÂNZĂ! Ce se întâmplă?

Postat la 29 mai 2022 1092 afişări

ATENŢIE! Producătorii au început să pună CIPURI de urmărire în BRÂNZĂ! Ce se întâmplă?

Aceasta nu este o teorie a conspiraţiei, ci producătorii de brânzeturi au motive serioase pentru care apelează la această tactică.

Producătorii de brânzeturi Parmigiano Reggiano italieni, care fac parmezan „adevărat”, introduc cipuri de urmărire în coaja roţilor lor de brânză într-un efort de a submina concurenţii neloiali care pretind în mod fals că fac parmezan adevărat.

La fel cum Şampania, din punct de vedere tehnic, poate proveni doar din regiunea Champagne din Franţa, o instanţă a Uniunii Europene a susţinut o lege în 2008 conform căreia brânza poate fi vândută ca „parmezan” numai dacă este făcută de producătorii Reggiano din Italia, notează Futurism.

Producătorii de brânzeturi caută să se protejeze de produsele contrafăcute

În ciuda eforturilor de stopare, parmezanul contrafăcut a ajuns la o piaţă de miliarde de dolari, apropiindu-se de dimensiunea pieţei reale a parmezanului, o tendinţă care îi îngrijorează pe producătorii de brânză italieni, stimulând nevoia tehnologiei de urmărire.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
razboi,
recrutare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.