ATENŢIE! Posibil cod roşu de caniculă

Postat la 29 iunie 2017 264 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) ia în calcul posibilitatea emiterii unui cod roşu de caniculă, având în vedere că în următoarele zile, în unele zone, sunt preconizate şi 40, 42 sau chiar 43 de grade Celsius, a anunţat Elena Mateescu, director executiv ANM.

ATENŢIE! Posibil cod roşu de caniculă

Meteorololgii au luat în calcul posibilitatea emiterii unui cod roşu de caniculă, asta având în vedere că în următoarele zile, în unele zone, sunt preconizate şi 40, 42 sau 43 de grade Celsius, a declarat Elena Mateescu, director executiv ANM, în cadrul comandamentului desfăşurat la sediul Ministerului de Interne.

Meteorologii au emis, marţi, o avertizare cod portocaliu de caniculă pentru judeţele Dolj, Olt şi Teleorman şi zona joasă a judeţelor Caraş-Banat şi Mehedinţi, pentru ziua de joi, când se pot înregistra până la 40 de grade Celsius.

Potrivit ANM, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.