Atentie! Fiscul va poate bloca toate conturile daca aveti datorii la stat

Postat la 10 aprilie 2011 17 afişări

V-ati trezit peste noapte cu toate conturile blocate? Calmati-va si incercati sa va amintiti cand ati achitat ultima oara impozitele. Daca sunteti restantieri, actualul cod fiscal prevede executarea silita a veniturilor dumneavoastra.

Multi bucuresteni au venit foc si para la Directia de taxe si impozite dupa ce s-au trezit cu salariul blocat. Au ajuns in aceasta situatie pentru datorii de peste 400 de lei. Si in aceasta situatie sunt 25.000 de bucuresteni.

"La acest moment discutam despre excutarea silita a celor care nu si-au platit anul sau anii trecuti obligatiile fiscale, din aceasta luna vor intra in productie executarile celor care nu au platit nimic pe anul in curs,'' spune Cosmin Pop, director general la Directia de taxe si impozite a sectorului 6.

Detalii pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentie-fiscul-va-poate-bloca-toate-conturile-daca-aveti-datorii-la-stat-8144244
8144244
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.