Atenţie. A apărut un nou tip de escrocherie care lasă oamenii fără bani

Postat la 13 martie 2021 2760 afişări

Trei bărbaţi din Tecuci au înşelat mai multe persoane prin metoda COVID 19. Cum procedau

Atenţie. A apărut un nou tip de escrocherie care lasă oamenii fără bani

Trei bărbaţi din Tecuci au înşelat mai multe persoane din judeţul Vrancea prin metoda COVID 19. Escrocii îşi sunau victimele, le spuneau că o rudă este bolnavă de COVID 19 şi solicitau diferite sume de bani pentru tratament.

Cei trei tecuceni sunau la numere de telefon alese la întâmplare şi, după ce descopereau o posibilă victimă, susţineau că sunt de la spitalul unde era internată ruda. În numele medicului, ei solicitau diferite sume de bani, acestea fiind ridicate ulterior chiar de la domiciliul victimei. Astfel, escrocii au reuşit să înşele cinci persoane.

Bărbaţii de 21, 29 şi 39 de ani au fost identificaţi şi reţinuţi de Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi complicitate la înşelăciune în formă continuată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.