ATENTATUL DIN BOSTON: Primele cuvinte rostite de Djohar Ţarnaev din închisoare

Postat la 05 iunie 2013 54 afişări

Mama lui Djohar Ţarnaev, unul dintre presupuşii autori ai atentatului de la Boston, a pus la telefon, pentru postul britanic de televiziune Channel 4, înregistrarea unei conversaţii pe care a purtat-o în rusă cu fiul său, deţinut la închisoarea-spital Devens, în Statele Unite.

ATENTATUL DIN BOSTON: Primele cuvinte rostite de Djohar Ţarnaev din închisoare

 Channel 4 a difuzat un interviu cu mama tânărului, în care ea a pus la telefon înregistrarea conversaţiei telefonice pe care a purat-o cu fiul său săptămâna trecută.

"Totul este bine, te rog să nu spui nimic", îi spune în rusă Djohar Ţarnaev mamei sale, potrivit traducerii în engleză a postului, afişate pe ecran.

Întrebat dacă suferă, Djohar Ţarnaev răspunde în rusă "nu, bineînţeles că nu. Pot să mănânc deja, pot (să fac acest lucru) de mult timp".

"Îmi dau orez şi pui, acum, totul este bine", adaugă el.

Mama lui Djohar Ţarnaev, care susţine în continuare că fiii ei sunt nevinovaţi, a declarat că fiul ei este ajutat financiar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentatul-din-boston-primele-cuvinte-rostite-de-djohar-tarnaev-din-inchisoare-10928685
10928685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.