ATENTATUL DIN BOSTON: Imagini cu doi suspecţi de la maraton. Unul dintre bărbaţi a murit

Postat la 19 aprilie 2013 30 afişări

FBI a difuzat vineri fotografii şi imagini video cu doi bărbaţi care sunt suspecţi în dublul atentat cu bombă de la maratonul din Boston şi a cerut ajutorul populaţiei pentru identificarea acestora. FBI a cerut publicului să nu difuzeze alte imagini, în încercarea de a tempera armata de detectivi amatori care caută vinovaţii, în special pe Internet.

ATENTATUL DIN BOSTON: Imagini cu doi suspecţi de la maraton. Unul dintre bărbaţi a murit

 Cei doi bărbaţi au fost surprinşi în imagini mergând unul alături de celălalt în apropierea liniei de sosire la maraton, înaintea exploziilor care au ucis 3 oameni şi au rănit aproape 180.

Un suspect în atentatul de la maratonul din Boston a murit

Poliţia americană a confirmat vineri moartea unui suspect în ancheta privind dublul atentat din Boston, arestat în cursul nopţii, şi a anunţat că urmăreşte un al doilea bărbat.

"Un altul a fugit (...), înarmat şi periculos", a precizat şeful poliţiei din Boston Ed Davis pe contul său de Twitter.

Forţele speciale ale poliţiei au încercuit mare parte din Watertown în urmărirea celui de-al doilea suspect şi un al doilea poliţist a fost rănit în timpul operaţiunii, a adăugat Boston Globe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentatul-din-boston-imagini-cu-doi-suspecti-de-la-maraton-unul-dintre-barbati-a-murit-10766381
10766381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.