ATENTATUL de la BOSTON. Urme de ADN feminin, descoperite pe cel puţin una dintre bombele folosite

Postat la 30 aprilie 2013 26 afişări

Anchetatorii au găsit ADN feminin pe cel puţin una dintre bombele folosite în atacurile de la Boston, dar nu au stabilit cui aparţine acesta sau dacă prezenţa lui înseamnă că o femeie i-a ajutat pe cei doi fraţi suspectaţi de comiterea atentatelor

ATENTATUL de la BOSTON. Urme de ADN feminin, descoperite pe cel puţin una dintre bombele folosite

 Oficialii americani au avertizat că pot fi multiple explicaţii pentru prezenţa materialului genetic al altei persoane în afară de cei doi fraţi Ţarnaev pe fragmentele dispozitivului exploziv. Acesta ar putea proveni, de exemplu, de la angajatul care a mânuit materialele folosite în atacuri sau este posibil ca un fir de păr să fi ajuns în bombă, relatează Wall Street Journal.

Luni, agenţii FBI au vizitat casa din Rhode Island a părinţilor lui Katherine Russell, văduva lui Tamerlan Ţarnaev, fratele mai mare care a murit într-un schimb de focuri de poliţia. "FBI este acolo în cadrul investigaţiei noastre în desfăşurare, dar nu ni se permite să dezvăluim aspecte specifice ale cazului", a declarat purtătorul de cuvânt al FBI Jason Pack.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentatul-de-la-boston-urme-de-adn-feminin-descoperite-pe-cel-putin-una-dintre-bombele-folosite-10822247
10822247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.