Atentat sinucigaş în Afganistan: 33 de oameni au murit şi 100 au fost răniţi

Autor: Iuliana Enache Postat la 18 aprilie 2015 59 afişări

Un atac sinucigaş a avut loc, sâmbătă, în apropiere de o bancă din Jalalabad, la est de Kabul, provocând moartea a peste 30 de persoane şi rănirea altor 100, relatează BBC News Online.

Atacul a vizat angajaţii guvernamentali care îşi aşteptau salariile. Cel puţin 33 de persoane au fost ucise şi alte 100 rănite.

Explozia a avut loc în faţa băncii, a precizat şeful poliţiei din regiune, Fazel Ahmad Sherzad. El a explicat că deflagraţia a fost provocată de un atacator sinucigaş pe o motocicletă.

Angajaţii guvernamentali şi personalul militar aşteptau pentru a-şi ridica salariile în faţa New Kabul Bank, unde a avut loc explozia, a precizat Sherzad.

Atacul nu a fost încă revendicat, iar poliţia a anunţat că a descoperit o altă bombă în apropiere şi a distrus-o printr-o explozie controlată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AFGANISTAN,
ATENTAT,
/actualitate/atentat-sinucigas-in-afganistan-33-de-oameni-au-murit-si-100-au-fost-raniti-14127468
14127468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.