Atentat in Moscova

Postat la 29 martie 2010 42 afişări

Cateva zeci de persoane si-au pierdut viata in urma a doua explozii produse in doua statii ale metroului din Moscova au anuntat agentiile ruse RIA Novosti si Itar-Tass.

O prima explozie s-a produs luni dimineata in statia Lubianka din centrul Moscovei, provocand moartea a 25 de persoane si ranirea altor zece. Potrivit agentiei Interfax, explozia ar fi fost declansata de un kamizake.

O a doua explozie s-a produs luni dimineata intr-o alta statie de metrou din Moscova si a provocat moartea a 12 pana la 15 persoane, au anuntat serviciile pentru situatii de urgenta si o sursa din cadrul fortelor de ordine pentru agentia Interfax.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Moscova,
atentat
/actualitate/atentat-in-moscova-5785598
5785598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.