ATAC TERORIST la Tel Aviv: Cel puţin 10 oameni au fost răniţi într-o explozie a unui autobuz. HAMAS a revendicat atentatul

Postat la 21 noiembrie 2012 52 afişări

Cel puţin zece persoane au fost rănite, dintre care trei grav, într-o explozie, la bordul unui autobuz, la Tel Aviv, au anunţat serviciile israeliene de ambulanţă. Reprezentanţi ai poliţiei au declarat că a fost vorba de un atac terorist.

"Aparent a avut loc o explozie într-un autobuz, la Tel Aviv. Circumstanţele nu sunt încă clare", a declarat pentru AFP Louba Samri, o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Reporterul Al Jazeera Tom Ackerman a declarat că explozia a avut loc la mică distanţă de clădirea Ministerului Apărării din Israel.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HAMAS,
atentat,
răniţi
/actualitate/atac-terorist-la-tel-aviv-cel-putin-10-oameni-au-fost-raniti-intr-o-explozie-a-unui-autobuz-hamas-a-revendicat-atentatul-10341300
10341300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.