Atac armat într-o şcoală din California: Mai multe persoane au fost ucise. Un presupus suspect a fost reţinut

Postat la 03 aprilie 2012 5 afişări

Mai multe persoane au fost ucise, luni, în timpul unui atac armat într-o şcoală din Oakland, în California (vest), conform presei locale. Conform unor surse din poliţie, presupusul atacator a fost reţinut.

San Francisco Chronicle a susţinut că patru persoane au fost ucise în timpul acestui atac, care a avut loc într-o şcoală a Universităţii Oikos, din Oakland. "Un presupus suspect a fost reţinut. Nu există o ameninţare imediată pentru securitatea publică", a menţionat poliţia din Oakland pe contul de Twitter la puţin timp după atac. Autorităţile au precizat că suspectul era "un bărbat asiatic, corpolent", având vârsta de aproximativ 40 de ani, conform presei locale.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
california,
persoane,
crima
/actualitate/atac-armat-intr-o-scoala-din-california-mai-multe-persoane-au-fost-ucise-un-presupus-suspect-a-fost-retinut-9468787
9468787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.